aininsofia769@gmail.com
014-5291689

Category: Lettering

Name piece lettering and jawi calligraphy

Alhamdullilah, ni second order daripada sis Ilyani 😍 First haritu adalah order portrait illustration untuk kembar beliau. And the second one, beliau order tiga sekaligus, memang memborong! Thankyou sangat for your trust:’) . . The orders are: 1) name piece lettering of A4 size. Combined with the leaf wreath around it because of the green […]

Handlettering : Walimatulurus Shafika Salihin

Selamat pengantin baru to this client for her wedding were just held yesterday and the day before yesterday. Honored to be part of the grand event of your life:’) . . This one is A3 size with the black frame as their wedding welcome board ❀️ Client request warna pastel dan boleh campur warna-warna. Jadi […]

Name Handlettering: Ahmad Danial

Client request untuk handlettering nama dengan tema biru. Dekat atas ni, draft Ainin untuk client. Minimal but nice hehe Final choice, client pilih yang bunga biru tu walaupun hadiah ini adalah untuk lelaki. Haa tak pelik kan πŸ™‚ Sebab hadiah ni untuk lelaki, jadi minimal design adalah sangat sesuai. Sangat sesuai juga dijadikan hiasan untuk […]

Lettering services: Afrah & Farid

β€œKawan saya dah dapat hadiah, cantik πŸ˜β€ . . . A wedding gift nun jauh dari Ireland ❀️ tanda ingatan kepada sahabat :’) thankyou for trusting @luxeframe in bridging the love:) 😘 . . . Bila client happy, ainin happy 😊 this one is the customized digital name handlettering A4 white frame 😊 simple but […]

WhatsApp Luxeframe!