aininsofia769@gmail.com
014-5291689

Category: Wedding gift

Hadiah Illustrasi sebagai Hadiah Kahwin : Syafiq + Saidatul Adia

“Lawaaaaaa sangat” 😍 . . Kalini alhamdullilah ainin dapat feedback daripada dedua sender dan receiver. Bila receiver happy, of coursela sender happy and surelah ainin pun happyyyyy alhamdullilah! . . Thankyou guys for the trust.So much details involved, Thankyou jugak for appreciating my efforts. The combination of vector + pixels illustrations, embelishments, that significant moment […]

Name piece lettering and jawi calligraphy

Alhamdullilah, ni second order daripada sis Ilyani 😍 First haritu adalah order portrait illustration untuk kembar beliau. And the second one, beliau order tiga sekaligus, memang memborong! Thankyou sangat for your trust:’) . . The orders are: 1) name piece lettering of A4 size. Combined with the leaf wreath around it because of the green […]

Handlettering : Walimatulurus Shafika Salihin

Selamat pengantin baru to this client for her wedding were just held yesterday and the day before yesterday. Honored to be part of the grand event of your life:’) . . This one is A3 size with the black frame as their wedding welcome board ❤️ Client request warna pastel dan boleh campur warna-warna. Jadi […]

Jawi Calligraphy: Aidee Hijrah

Hadiah ni client request untuk bagi sempena hadiah kahwin sahabat beliau. Beliau order dalam A3 size, frame putih dan request warna tem pink dan biru pastel. Ainin bagi dua draft, macam dalam gambar dekat atas dan client pilih yang pertama tu. Tapi masa ainin buat poll dekat instagram haritu, result dia 50-50 😅 Maknanya dua […]

Lettering services: Afrah & Farid

“Kawan saya dah dapat hadiah, cantik 😍” . . . A wedding gift nun jauh dari Ireland ❤️ tanda ingatan kepada sahabat :’) thankyou for trusting @luxeframe in bridging the love:) 😘 . . . Bila client happy, ainin happy 😊 this one is the customized digital name handlettering A4 white frame 😊 simple but […]

WhatsApp Luxeframe!