aininsofia769@gmail.com
014-5291689

Category: Birthday

Jawi Calligraphy: Iman Mahidin

Assalamualaikum:) Minggu lepas Ainin terima request order jawi calligraphy yang mahukan jawi calligraphy design ini: Design ini design minimalist dengan tema putih dan hitam, diframekan dengan black frame. Di bawah jawi calligrafi, ada nama dalam rumi. Kedua-dua kaligrafi jawi dan nama rumi juga adalah hand-lettered, hand-drawn secara digital dalam ipad pro. Di bawah ini adalah […]

Hadiah Birthday Illustration: Tasnim Atiqa

Hadiah illustration sempena birthday. She felt what i felt. Rasa happpyyyy bila others are happy when receiving the illustration gift:’) . . This one is for her beloved sister. Thankyou repeat order @khairinamutalib ❤️ She’s my lovely client ❤️ . . For orders and enquiries or any interest with vector illustration like this, just email […]

Name Handlettering: Ahmad Danial

Client request untuk handlettering nama dengan tema biru. Dekat atas ni, draft Ainin untuk client. Minimal but nice hehe Final choice, client pilih yang bunga biru tu walaupun hadiah ini adalah untuk lelaki. Haa tak pelik kan 🙂 Sebab hadiah ni untuk lelaki, jadi minimal design adalah sangat sesuai. Sangat sesuai juga dijadikan hiasan untuk […]

Hadiah Frame Gambar Illustrasi Keluarga

Assalamualaikum semua. Haa dah siap illustration gambar family 5 orang! Ainin happy la bila client happy. Illustration ni client minta nak simple saja. Jadilah macamni: Korang boleh request tau kalau nak dalam JPEG atau softcopy sahaja:) RM 50 sahaja perhead + RM 20 untuk additional head. Untuk apa-apa tempahan boleh email aininsofia769@gmail.com ya!   Feedback:

Suami Isteri LuxeFrame Moments:

These are among the examples how luxeframe fits husband and wife love story. Most of them are from the wife to the husband. For her husband’s birthday: View this post on Instagram “such a nice piece. MashaaAllah, sangat cantik. My husband loves it” . . . For me, the last compliment matters much. Bila beliau […]

WhatsApp Luxeframe!