aininsofia769@gmail.com
014-5291689

Author: luxeframe

Handlettering : Walimatulurus Shafika Salihin

Selamat pengantin baru to this client for her wedding were just held yesterday and the day before yesterday. Honored to be part of the grand event of your life:’) . . This one is A3 size with the black frame as their wedding welcome board ❤️ Client request warna pastel dan boleh campur warna-warna. Jadi […]

Name Handlettering: Ahmad Danial

Client request untuk handlettering nama dengan tema biru. Dekat atas ni, draft Ainin untuk client. Minimal but nice hehe Final choice, client pilih yang bunga biru tu walaupun hadiah ini adalah untuk lelaki. Haa tak pelik kan 🙂 Sebab hadiah ni untuk lelaki, jadi minimal design adalah sangat sesuai. Sangat sesuai juga dijadikan hiasan untuk […]

Jawi Calligraphy: Aidee Hijrah

Hadiah ni client request untuk bagi sempena hadiah kahwin sahabat beliau. Beliau order dalam A3 size, frame putih dan request warna tem pink dan biru pastel. Ainin bagi dua draft, macam dalam gambar dekat atas dan client pilih yang pertama tu. Tapi masa ainin buat poll dekat instagram haritu, result dia 50-50 😅 Maknanya dua […]

Idea Kelengkapan Awal Rumah untuk Bakal Pengantin

#NotaFinancial Ye, Ainin ingat 😂 Ainin ingat hutang nota Ainin 😂Okeh. Ini untuk audience ainin yang follow #notakawen dan #notafinancial. Haritu janji nak share bab financial barang rumah, kan? Rasanya persiapan kawen ramai dah kot orang share? Dan yes, tiap orang, lain lain tau dia punya keperluan dan kemahuan dia. Yang ni versi BASIC dan […]

106 Art Book Review by Yeoh Yi Chie

Assalamualaikum semua. Ainin suka sangat dengan Youtube Channel Yeoh Yi Chie ni lebih lebih lagi video book review dia. Rasa macam jimat duit untuk beli buku ataupun jimat masa untuk pergi belek buku walaupun sebenarnya pegang buku betul tu berbeza rasa dia. But, at least for now:) Dan rupa-rupanya banyak buku art dan sketch sebenarnya! […]

Youtube Channel Inspiration: Yeoh Yi Chie

Sometimes, we would be thinking , what would be the videos should we make in art? Inspired by Yeoh Yi Chie, I’m listing these based on what his awesome work since 5 years ago! Being consistent, he has 125K subscribers including me and achieves up to 300K views for a single video.   Art Convention […]

WhatsApp Luxeframe!