aininsofia769@gmail.com
014-5291689

3 hadiah Konvokesyen Paling Istimewa

Assalamualaikum semua!

Musim konvo sedang hangat sekarang.  Tiap tiap hari ada saja gambar konvo yang lalu di instagram ataupun facebook. Kalau bukan kita yang konvo, mesti ada ahli keluarga kita atau kawan kawan kita yang konvo. Hari Konvokesyen ni ialah hari yang ditunggu tunggu oleh penuntut ilmu sebab ia dikira sebagai tanda tamatnya pembelajaran kita secara official dan juga tanda ‘achievement’ kita.

Dan bila sebut je hari konvokesyen ni, memang akan terbayang bunga bunga sebagai hadiah konvokesyen.

1. Bunga

Dulu, Ainin pun dapat bunga sempena konvokesyen. Walaupun bunga tu akan layu juga nanti, tapi rasa gembira sangat terima bunga masa hari yang bersejarah tu.

2. Bunga Coklat atau ‘Chocolate Bouquet’

Mungkin ada di antara kita yang janggal nak terima bunga, mungkin juga boleh cuba alternatif hadiahkan kawan kita yang konvo tu chocolate bouquet. Ada banyak instagram shop yang jual dan juga boleh juga DIY! Banyak sangat tutorial dekat youtube yang kita boleh refer. Even, masa birthday suami tahun ni pun, ainin DIY dan hadiahkan dia chocolate bouquet juga!

3. Illustrations!

Tapi, kalau nak lagi special, hadiahkan custom illustration macam ni. Kalau bunga boleh layu dan chocolate habis makan tapi frame macam ni kekal dan jadi tatapan bila bila masa.

View this post on Instagram

Look at thaaaaat detailing 😍 Bythewayyy Terharu tauuuu Sebab @luxeframe jadi hadiah perjuangan orang yang habis study bertahun tahun. Macam hadiah ni, if you could zoom in, I put my best effort untuk tulis tajuk thesis sebijik macam tajuk thesis yang sebenar sebab Ainin pun amek masters, Ainin tahu betapa berjuangnya nak pegang sejilid thesis hardbound ni :’) Tahniah awak. Ainin kirim ucapan tahniah melalui kasih sayang through this illustrations. . . And of course, thankyou for the trust and the compliments. Lovely client to deal with ❤️ . . . . Kindly hit the link at bio to request yours ( open order December) or drop your phone / email / say hi below, i will contact you soon! . . #creativemuslimwomen #giftmalaysia #akikahgift #weddingsignagemurah #customizedgiftmalaysia #hadiahkahwin #surpriseanniversarygift #guestbookmurah #hadiahbirthday #hadiahanniversary #pakejhoneymoonmalaysia #ikeamalaysia #familyportraitillustration #honeymoonpackagemalaysia #anniversarysurprise #planneraddictsmalaysia #letteringmalaysia #khatkufi #birthdaygiftmalaysia #hadiahkahwinmurah #exclusivegiftmalaysia #anniversarygiftmalaysia #homedecomalaysia #doorgiftmurahmalaysia #lastimkk #kadkahwinmurah #birthdaysurprisemalaysia #anniversarygiftmurah #homedecormalaysia #luxeframecatalog

A post shared by Exclusive Illustration Gift (@luxeframe) on

Kenapa hadiah illustration macamni istimewa? Sebab illustration ni khas untuk kita saja. Dan detailing dia ohmaigod! Confirm kawan atau seseorang yang istimewa kita tu teruja:)

kalau ada yang berminat dengan illustration macamni, bolehlah ke instagram: luxeframe atau contact http://www.wasap.my/60145291689

 

WhatsApp Luxeframe!